Om oss

Vi är ett par bolag som vill stötta det svenska föreningslivet. Vi vet vad det betyder för folkhälsan, för integrationen, för Sverige. 

Vi vill inte begränsa sponsring och stöd till en liten grupp utvalda idrotter eller utvalda atleter, sponsring ska vara tillgängligt för alla. 

2020 lanserade vi Sponsortröjan under varumärket Customize Ninja. Idag, 2023, har vi sålt matchkläder och overaller till lag från över 400 föreningar. Det har sparat dem en föreningslivsförmögenhet.

Har ni idéer, frågor eller synpunkter på Sponsortröjan. Tveka inte att kontakta oss på sponsortrojan@laget.se. Kanske vill ditt bolag vara med och subventionera produkter för föreningslivet? Eller har du förslag på vilka produkter vi bör lansera härnäst? 


Mvh era stolta sponsorer Sector Alarm & klart.se 


PS. Jaaa, vi vet att customizer/designverktyg är på engelska. Vi använder en världsledande designplattform för att ni ska kunna få era produkter precis som ni vill ha dem. Och då fick vi göra avkall på språket.


Så fungerar köpresan! 

  1. Designa era tröjor/träningsoverall i customizer. Välj färger, mönster, sponsorer, reklamfritt. Till customizern OBS! Vår världsledande customizer är på engelska.
  2. Följ stegen i customizern och genomför köpet.
  3. Inom 3-4 dagar kommer du få ett testprint från fabriken för ditt godkännande.
  4. Beroende på lagerstatus, så kommer produkterna levereras hem till er inom 4-5 veckor
  5. Vi sponsorer blir superglada om ni lägger upp en lagbild på era nya matchställ på er hemsida eller sociala medier. Tagga gärna in oss så ska vi försöka uppmärksamma er 😊